Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsflykt

Kommer bort

i mig själv

när du läser mina

ögons historia

 

Ditt sinne ser mig så

mycket klarare än

jag någonsin kommer

känna

 

Din fasta hand skrämmer mig

när den sakta visar mig vägen

tillbaka till mig själv

 

Ditt hjärta fångar mig

mycket lättare än

jag någonsin kommer

känna

 

Låt mig komma bort

från mig själv i dig

om så bara

i en dröm

utan flykt




Fri vers av Johnjohn
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-28 12:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Sällsamt vemod! Mycket vacker text.
2011-06-28

  Alva Johnsson VIP
Det vackraste
Du skrivit!
2011-06-28

  sangel
Vemodigt, ömsint och vackert om vår djupaste längtan att bli hela
2011-06-28

  RosieLoveHeart
men herregud , finns du på riktigt ,gråter hjärtat ur mig , blir förälskad i orden
2011-06-28

  Songbird VIP
I had a dream of perfect bliss
i am blessed to be able to dream

Inte alla kan göra det, underbar fin dikt som jag läst flera gånger om. Med sorglig vemods känsla som känns igen, helt klart.
Ta vara på den hand som håller fast och leder på väg, det är tingelingen o handen på vägen som gör det möjligt att leva fullt ut..nu.. eller så småning om. :)
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn