Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag tänker på dig nu...


Vad hjälper mot dig...?


Jag kan inte
Freda mig
Stänga av dig
Ta bort dig
Bleka de spår
Läka de sår
Radera ut ärren
Som ditt väsen
Och du
En gång
Lämnat djupt inuti mig
Och som rivs upp
Varje gång jag ser dig
Eller blir påmind
Om att du finns
På riktigt
Och inte bara
I mina drömmar

Jag kanske ska
Testa alkohol
Dricka varje dag
Bli full och rusig
För att se
Om det låter dig dunsta bort
I spritens dimma

Jag kanske ska
Motionera galet
Promenera hysteriskt
Springa och lyfta skrot
Så kanske
Jag glömmer
Hur vackra
Dina gröna ögon är

Avstånd har
Inte hjälpt
Trots skiljda
Av tid och rum
Är min längtan
Till dig
Ändå lika stark
Aldrig svagare
Än då
Aldrig starkare
Än nu

Jag kanske ska gå
På krogen varje helg
För att få stryk
Bråka och låta någon
Försöka slå dig
Ur min skalle
Men det låter
Som något
Någon annan
Redan testat
För din skull
Och det var
Inte något bra

Poesi kan lindra
För stunden
Att få läsa
Att få skriva
De vackra ord
Du ger åt mig
Kan lindra något
Men inte bota
Inte hela
Mitt trånande hjärta

Inte musik
Inte sex
Inte filmer
Inte hon
Inte Facebook
Inte Bibeln
Ingen annan kvinna
Inte jobbet

Kan fylla hålet i mig
Hålet som du skapat
Och som bara du
Kan fylla

Min vän
Min vackraste vän
Min älskade
Fattar du inte?

Inget hjälper
Mot dig
Mer än

Du…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-28 14:26



Bookmark and Share


  wildah
Underbart vackert skrivet! Kanske även hon tänker på dig nu!
2011-07-08

  Angeldust
Klump i halsen , berör väldigt mycket.
2011-07-02

  Ninananonia VIP
Visst fattar vi...

:)

"Inget hjälper mot dig ...mer än du..." :)

Vackert så att man tappar andan...
2011-06-29

  Rise Little One
Om man får en sån kärleksförklaring, då svärvar man på moln bokstavligt ;)
2011-06-29

  Niclas Petersson VIP
Desperat och starkt om en stor och omöjlig kärlek. Som att såga upp bröstkorgen och visa ett stort bultande hjärta. Riktigt bra.
Gillar. Mycket.
2011-06-28

  Songbird VIP
Alla dina ord så ont..en sorg..en smärta och känsla som känns in i benmärgen för den som varit eller är där. När man förlikas med att det kanske är så det kommer vara gäller det att inte ge upp och söka i det man tror på. Alla steg åt en ny dag, ger ett kliv i ett annat perspektiv. Har provat det mesta ovan, tror att det har hjälpt på vägen..vet inte än...tror... hoppas alltid... Så innerligt och bra skrivet, allt..! Tack :)
2011-06-28

  RosieLoveHeart
åh jag döööööööööööööööör , du har mig jag lovar jag kan vara du , medicinen du behöver, fan så vackert det bästa jag läst på länge bokmärker , skriver ut , gömmer under kudden för alltid
2011-06-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2011-06-28

  sangel
Otroligt vackert
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT