Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tänder mig

 

Du pussar mina fötter

 

och

 

 jag vet vart du är på väg.

 

 

Jag trycker ditt huvud närmare...

 

...min lust.

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-28 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur kunde jag missa den här?

Ännu en sensuell triumf från en mästarinna
2011-09-12

  Delilah Juno VIP
Keep going!
2011-07-24

  blaite
Bara love it so
2011-07-02

    ADI Nehlin
mmm, spännande..
2011-06-29

  Niclas Petersson VIP
Yes!
Gillar.
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose