Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortförd och saknad...

Tårögd

ser jag i

periferin

hur sanden

i timglaset

förgriper sig

på ditt liv.

 

Utom räckhåll

för min värme

fryser din låga

bort.

 

När dina ben vacklar

brister mitt inre

likt ett kristallglas

mot asfalt

i hopp om

att du ska

åter igen

omfamna min

sorgsna

själ.




Fri vers av Johnjohn
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-28 22:30



Bookmark and Share


  sangel
Denna längtan och saknad som lämnar djupa avtryck. Stilfullt
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn