Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inbjudan och vädjan......

Ta mig hårt

omkull

och

styr mig

rätt mot

ditt skötes

kram

i en vädjande

viskning om hur

du vill detonera

vår kemiska

förening

av rivet

skinn och

glödande

kön......

 

 

... Just där färgas

mina ögon av dina

i djupaste blått

 

....Just där möts vi




Fri vers av Johnjohn
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-28 22:56



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Starkt är nästan ett för
tafatt ord
2011-06-28

  RosieLoveHeart
oj oj :)
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn