Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är nära nu...

Han är nära nu
Fortfarande utom synhåll
men jag hör hans
fotsteg närma sig

Racet började redan
den dag jag föddes
Sedan dess har
han stundom varit
tätt inpå mig,
stundom har
avståndet utökats

Han är en märklig
figur som besitter
unika egenskaper
Han har tävlat mot
allt levande sedan
tidernas begynnelse
Obesegrad hittills

Somliga finner honom
skrämmande hotfull
Jag har förlikat mig
med att han har ett
uppdrag som han
plikttroget utför
utan mannamån

Jag viker mig med
sorg i hjärtat
men utan fruktan




Fri vers av ghost
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-29 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost