Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns ni "klass mot klass" det är mer aktuellt, än nånsin... Verkar det som


VD och deras utsugning av folket


Löner för VD ar har stiget med 30 %

Sen 2009


De ”rörliga ersättningarna”

(d v s de godtyckligt satta s k bonusarna mest)

har fördubblats



Det är inte bara Greker som borde protestera

Kanske en bomb inne på börsen skulle vara på sin plats

I alla fall ett ”hot” om det eller nåt…



LO rasar mot dessa ”överuttag”

Samtidigt som vanligt folks löner antingen fryses

Eller i praktiken rasar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-30 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO