Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stackare, men hoppet är ju det sista som överger ormen.


Ode om den odugliga ormen Slake

Ormen Slake saknar stake
Ormen Slake suckar tungt
Ormen Slake är en krake
och han tvingas ta det lugnt

Ormen Slake går på krogen
för att ragga upp en tjej
Men det enda han får höra
är ett nej och åter nej

Bakom Slakes böjda rygg
fnittrar en ormflicka stygg:
"Ett ligg med kraken Slake
är ett riktigt odugligg"




Fri vers av ghost
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-30 09:16



Bookmark and Share


    Pieces of a puzzle
Tack för dagens första garv!
2011-06-30

  Kalle.O
*Garvar*
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost