Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...lyrikstafett... ...tänk om "Warrior" har rätt...tänk om dörren öppnas inifrån...?


Dörrar...


Bakom en av livets alla dörrar
Bakom en dörr
Som nu är stängd
Som nu är låst
Finns du

Av alla livets nycklar
Som ligger i livets ask
Finns det bara en nyckel
En sällsamt glänsade nyckel
Som passar
I din dörr
Och jag ber Gud
Varje kväll
Att imorgon
Ska bli dagen
Då jag hittar nyckeln
Som öppnar just din
Dörr...

TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 360 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-30 09:23



Bookmark and Share


  wildah
Men du har nyckeln till hennes tror jag?
2011-07-08

  Angeldust
Så himla fin.
2011-07-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det kan krävas
självinsikt
och viss anpassningsförmåga.

Men om allt är rätt
så upptäcker du
att DU själv är nyckeln.
2011-07-01

  M_Franke
Underbar text, men om du inte hittar nyckeln, hör av dig så hjälps vi åt att slå in dörren
2011-07-01

  Ninananonia VIP
:) Ja du hittar nog nyckeln n dag ... :)
2011-07-01

    ej medlem längre
Du hittar nog nyckeln en dag. Fint skrivet!


Lägger till den här på listan:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1328087

2011-06-30

  filosofian
Mysig och vem vet, du kanske hittar nyckeln.
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT