Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar av stål


Fåglar av stål
Motorernas vrål
Man söker mål
Där nere på backen

Proppelarnas vinande
Motorernas aldrig sinande
Vrål och människornas grinande
När de ”får”
Mer än de tål
Av skräck och dödsrädsla

Man dödar så lätt
Mer opersonligt men inte mer rätt
För de och en sprätt
Kan döda men inte behöva se
Det han ställer till av blod och
Förödelse olycka och tragik
Av luftens trafik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-07-01 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO