Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bli jag

Du kan komma fram nu
eller snarare börja existera

Jag vet inte om jag ska
vänta på dig
eller
jaga dig

Avsaknaden av dig
tär på mina krafter
hur länge ska jag
orka leta efter dig

du är det jag tänker mest på
hela dagarna faktiskt

Skriver dig överst
på min önskelista

Personlighet




Fri vers av soon come
Läst 386 gånger
Publicerad 2011-07-01 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soon come
soon come