Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...165...165...165...


Full för dig...


Ikväll ska jag bli full
För att jag
Tycker om dig

Ikväll ska jag bli full
Dricka sprit
För att du
En kall vinterdag
Inte ville vara
Min vän
Såsom du ville vara
Min vän
Innan en kall dag
En jävla kall dag
I januari kom

Ikväll ska jag bli full
Så in i helvete full
För en kall januarihelgs skull
För din skull
För dina vackra ögons skull
För dig

Ikväll ska jag bli full
Försöka glömma dig
Om så bara
För en stund

En enda

Kväll…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-01 14:55



Bookmark and Share


  wildah
Jag förstår att du måste lätta på trycket men i längden går det ju inte föstås!
2011-07-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande från första rad till sista. Så bra. =)
2011-07-04

    ej medlem längre
Förstår känslan o behovet, att på något sätt försöka lätta på 'trycket' och få utlopp för de starka känslorna på något sätt...Det kan vara svårt att hantera kärlek o passion.
2011-07-02

  Ninananonia VIP
Berörande...

Men man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet
..

:)
2011-07-01

  M_Franke
Lysande, så lysande, varje mening är förbannat bra helt enkelt
2011-07-01

  sangel
Jag gör dig sällskap härifrån ikväll. Av en liknande orsak. Skål
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT