Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga utan sagoslut

Med envishet skrinnar du

på med förblindad

insikt.

 

Likt skräddaren

litar du på ytspänningens

bärande kraft

på färden i

din bräckliga saga

 

En saga utan

sagoslut

där hopar sig krafter

runt din spelplan

med lockande knäckande

hejar rop

 

Du tar imot

utan tanke

kemiska droppar.

Okontrollerat handskas

dessa droppar av

illvilliga hånskratt

för att dränkande

se dig spilla

bort spänningen

ur din

bräckliga yta.

 

"En saga utan

sagoslut

blir en verklighet

om ett liv som

frusit ut"




Fri vers av Johnjohn
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-01 21:33



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
älskar dom 5 sista raderna så himla vackert , ja allt är vackert du ä så bra
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn