Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en stat som inte finns



Med tanke på ”ship to Gaza”

Man är varken jude eller grek

Nej alla ska vara palestinier

Eller ”pro palestinier”

Medborgare eller anhängare till den stat

Som aldrig funnits….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud gav Israel till Abraham.
Bibeln visar kartan.
Ombord på skeppet till Ghaza finns bara vänsterslödder och avskum. Terroristsympatisörer.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO