Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset

 

De dagar

dagarna

när mitt hjärta låg i skärvor

runt mina fötter

 

Frusit sönder till spruckna skärvor

köldskadat

Skadat av livet

Fruset till döds

 

Att något fick skada det så hårt

jag tillät

mitt största misstag

slutet 

iskallt

ej längre pulserande av kärlek

 

Sammanfogandet

Livgivandet av ett fruset hjärta

Återuppväckandet

Andetag som fått andas liv och värme

i frusna kamrar

 

Pulserande hjärtan

Levande

Andas kärlek i livet

Värmer en frusen kropp

Själens vandring

outgrundlig i sina val

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 09:53



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Smärta. Berörande.
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira