Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

.. Jag får fortsätta sitta här i min ensamhet,
och suckar när jag tänker på min verklighet.

Dåliga tankar, är på dåligt humör,
spelar ingen roll vad jag gör, fuck allt ba förstör.

Tänder en ciggarett, men släcker den direkt,
är på 10:e våningen och tänker alle man över däck.

Men nej, orkar inte hoppa idag,
som tur är så har jag mitt systembolag.

Jag tar några klunkar innan jag somnar in,
jag tänker för mej själv, snälla ångest försvinn..




Fri vers av jobby
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-03 16:55



Bookmark and Share


  M-Lyn
Tydlig ångestbild
När den stör
Och har sig.. i fin versform

Tycker OM när nån lyfter på locket
OCH visar oss in i ångestens
envishet

Och kampen Jaget / Ångesten

TACK !
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby