Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inblick/Sista kapitel

.. Jag tog min penna och lekte med mina ord,
startskottet blev när Kent bara dog.

Jag försöker andas, men shit jag får inge luft,
tankar cirkulerar att livet är tufft.

Jag pustar ut, de finns så många problem,
känns som jag vill bara ramla rakt ner.

Min mamma säger att Gud finns i regnet,
till alla er som haft otur i livet jag svär på att de vänder.

Jag har gjort mina fel, jag gjorde bort mej,
men bara om någon kunde förstått mej.

För helt plötsligt så gick jag fel,
men kanske var de så att jag ville leva i fred.

Jag kollar ut, regnet duggar tätt,
förlåt, men antagligen har du rätt.

Jag har syndat alldeles för många gånger,
och knappt känt nå ånger.

Min mörka sida kommer fram,
men om jag fick välja så ville jag inte se han.

Snabba jabbar, fötter och kickar,
du möter mina ögon med djävulens blickar.

Jag krossar en flaska på gråvit betong,
ser en luffare på en bänk som tänder upp en fet bong.

Jag fortsätter gå i min ensamhet, tänker på min verklighet.

Vissa av mina polare har ingen kontroll,
allt dom vill ha är rock 'n' roll.

All snack om alla golhundar som ska klippas,
å alla affärer som ska fixas.

Dölja bevis, tysta vittnen,
tar fram ett hägge som dom delar på mitten.

Jag gjorde ett ryck för några år sen,
polisen tog mej å läste upp den dystra prognosen.

-Vi vet att de var din väska som låg gömd i ett par buskar,
med skisser å en massa sprayburkar.

Dom gillade inte mej och jag gillade inte heller polisen,
kanske för att man själv satt i skiten.

Jag suckar, men får inte ge upp,
får energi från min familj och min grupp.

Jag försöker hitta en ny väg att gå,
men vad är de jag ska tänka på?.

Du kan svaret, de kan vi båda,
men skitsamma för nu vill jag bara sova.

Men vad är de som händer?, de känns som hela sverige går på koks,
de dom inte fattar är att dom blir slavar och får satan som boss.

Men vad gör de, när allt känns så bra,
ni vet svaret ni kommer inte lägga av.

Ni kommer fortsätta köra,
precis som min penna kommer göra...






















Fri vers (Fri form) av jobby
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby