Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

En liten fågel sjunger
rent från grönan gren

En liten droppe faller
tyst från bladet ner

Dimmorna är skira
gräset är så vått

och kalla fötter springer
springer bara bort

Vem vill möta dagen
med hjärtat fyllt av sorg?

Ja vem vill möta dagen
med bröstet fyllt av smärta?

Vill ej möta dagen
när själen är så svart

Kan ej möta dagen
bär på oändlig natt

Och bara fötter springer
springer bara bort

Ser ej alls den vackra
solen stiga opp

och lilla fågeln tystnar
och dimman tunnas ut
och dagen kommer alltid att bryta ut tillslut




Fri vers av
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 18:11



Bookmark and Share


  Britta J VIP
Fin dikt...
2011-07-13

    yllegarn
åh. fin dikt. du skriver bra.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående