Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Sigrid för lånet av skosnören




Lite skrämmande

 

Havet visar sin undersida

 

kräver tribut

lite avmätt dramatiskt

 

lagom skrämmande

 

fem slitna skosnören senare

Inställer sig du

 

Kaxig och odräglig

 

 

oemotståndlig




Fri vers av cilax VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-03 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket fin och imponerande liten skrift!
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt