Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick fanns jag

Hur man tappar andan,
hur ett andetag förändrar allt.

Hur man inte hittar orden,
hur man säger fel saker.

Hur man känner.
Hur man bygger murar.
Hur man skrattar,
hur man gråter.

Hur man hittar
hur man tappar

hur man älskar.




Fri vers av MaddieMad
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-04 00:02



Bookmark and Share


  Gin83
Jättefin
Känslosam och igenkännande
Riktigt bra
2020-01-12

  Mysiga Moa
så vackert skrivet min fantastiska själsvän <3 Jag blir alltid så berörd av dina texter då ditt känslouttryck är så levande & starkt.
Du är så bra på att uttrycka en del känslor som jag inte kan uttrycka.
Det är därför så inspirerande att läsa alla dina texter och påminnas om delar av mig själv som jag glömt bort <3
Tack för den delningen & speglingen!!
Älskar dig vännen!
2015-03-20

  poetryGirl
sorgset och bra
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad