Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inte så nöjd med detta,men jag kan inte riktigt förklara med ord det jag känner...


tomhet

skuggorna kryper närmre
och jag asfaltsfaller
under gatlyktornas sken

skrapar upp
tittar bak
längtar bort


tusen ord utan mening
ett liv utan mål
och jag sönderfaller
av vuxenvärldens strålning
så långt bort från
barndomens trygghet

så rädd
för tiden som tickar
för självständigheten
som hägrar
så rädd för
mig själv


man tappar bort
de självklara
som sakta tynar bort
till bleka skuggor

det enda som finns kvar
är ett tomt jag








Fri vers av livräddaren
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-01-01 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, det är som om du ställer mig mitt uter under den där gatlyktan,
säger åt mig att "Kolla här, var mig för en dag"
Gick rakt in i hjärtat, och jag slutar aldrig fundera på, vilken makt poesi har.
2006-02-18

    BrokenHearted
YEEESSSS du e tillbaka!!!!
du har förklarat riktigt bra vad du känner, det nådde fram, så var NÖJD!:-)
2006-01-04

    vilsen
denhär var helt underbar . och jag tycker visst att du ska vara nöjd, jag blir otroligt berörd, och då har man ju lyckats ? Älskar dig sötnos !
2006-01-02

  Markattan
Synnerligen välbeskriven känsla av tomhet, otrygghet och rädsla inför framtiden. Snyggt och effektfullt med de kursiverade raderna. Väldigt bra!
2006-01-02

  Tove Meyer VIP
jag känner igen mig mycket i din text...vilsenheten, tomheten. det är särskilt lätt att känna den idag. väldigt träffande.
2006-01-01

  Propella
Här har du verkligen lyckas! Du levererar orden med en självklarhet och ett språk som är underbart.
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren