Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om två

Att vara två är
som att äta praliner
Överraskande




Bunden vers (Haiku) av stenhur VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-04 09:46



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så ska det vara, smaskens ;)...
2011-07-08

  walborg
Kul - och just överraskande.
2011-07-05

  Gunwale VIP
Insiktsfullt - och gott...
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP