Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...169...


Låt sommaren ta slut...


Låt sommarjävlen gå
Låt det här satans vackra vädret försvinna
Låt skiten passera
Låt den förbannade sommaren ta slut

Vad i helvete spelar det för roll
Om det är sommar
Om barnen är glada
Om potatisen blir fin
Om fåglarna sjunger
Om havet ligger blankt
Om flickorna har korta kjolar
Och bruna ben
Det är ju för fan
Inte dina ben
Jag ser

Vad i helvete spelar det för roll
Om det är sommar
När ditt hjärta
Ändå är iskallt
Och stängt
För mig

Om du inte ger mig ett hopp
Om du inte ger mig en tro
Om du inte hör av dig
På det sätt
Du vill
För att du vill
Vara min vän

Om inte så låt sommarjävlen gå
Låt bara
Den förbannade sommaren
Ta slut…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 718 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-04 10:39



Bookmark and Share


  wildah
Jag förstår dig trots att jag älskar sommaren, men visst förstår jag dig!
2011-07-08

  Rise Little One
Texten blev mer och mer intensivt gulligt med lite svordom här och var...
Stackars sommar har inte gjort något ont ;)
2011-07-05

  Sonja Sidorow Lapington
så sorgligt att jag känner igen känslan...och du, gav den ord
2011-07-04

  M_Franke
Varje ord, varje mening, varje strof, berörande, lysande och levande, gillar speciellt 2.a stycket "det är ju för fan inte dina ben jag ser"
2011-07-04

    Max Poisé
Kan nästan ta på varje rad här...Shysst skrivet!
2011-07-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ett fyrverkeri av känslor genom raderna. Väldigt bra skrivet. =)
2011-07-04

  sangel
Sommaren är inte kort. Den är väääldigt låååånnnng.
Tänk grå tjock dimma, snåla vindar och korta dagar i höstrusk. Vilken befrielse!
2011-07-04

  Ninananonia VIP
Wow... heta känslor...

känns och berör starkt...

Mycket bra skrivet TT... :)
2011-07-04

  Magnus P.
Riktigt bra!
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT