Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du knarkar min själ....

du knarkar min själ, ditt beroende påverkar min kropp, dina obegripliga ord landar i mitt hjärta.....

det gör ont

helvete va ont det gör

dina vacklande steg trampar på min järna
din torra mun och nariga läppar äter mig inifrån

det gör ont

helvete va ont det gör

men gör det igen jag ber dig, jag befaller dig....
jag skriker ditt namn om nätterna, jag faller och faller
men gör det igen jag ber dig, jag befaller dig....

du knarkar mig...

det gör ont

helvete va ont det gör

men snälla gör det igen....




Fri vers av sweetLeah
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 14:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande, stark, o bra.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah