Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ännu en "gammal" som jag inte publicerat tidigare...men kan känna att jag kan stå för innehållet också idag...


Om du rör vid mig...


Om du rör vid mig
När du är lycklig
Gör det ont i mig
Om du talar till mig
När du är lycklig
Gör det ont i mig
Om du ler mot mig
Men tänker på en annan
Gör det ont i mig
Din lycka
Min sorg
Ändå
Vill jag att du skall
Röra vid mig
Tala till mig
Le mot mig
Även om
Det gör ont i mig…


TT

(c) 2006/2011




Fri vers av TT
Läst 282 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-07-04 15:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
känner dina ord i min själ..
2011-08-17

  wildah
Förstår dig och du beskriver det ömt!
2011-07-08

  Linda CH VIP
Vackra bitterljuva känslor!
2011-07-04

  sangel
Du förmedlar en känsla som går att ta på. Innerlighet och vemod och smärta
2011-07-04

  Ninananonia VIP
Smärtsamt vackert..mycket vackert.. :I
2011-07-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Än en gång så fint skrivet. =)
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT