Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...också påbörjad 2006...men också om henne...den enda...


Blir du vacker igen...?


Tillbaka i tomhet
Tillbaka i tystnad
Livet
Känns kallare
Dagarna
Känns längre
Ansikten
Spelar inte någon roll
Tillbaka
Där vi började
En gång var du ingen
En gång blev du allt
En gång var du vacker
En gång blev du ful
Nu
Är du
Är jag
Är vi
Ingenting

Blir du någonsin
Vacker igen...?


TT

(c) 2006/2011




Fri vers av TT
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-04 15:21



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Smärtsamt vacker...mellan hopp förtvivlan
2011-08-17

  TT
...hon är nog egentligen alltid lika vacker för mig...
2011-07-11

  wildah
Ja svaret har du!
2011-07-08

  Ninananonia VIP
Ja... blir hon det? :I Det undrar man... men svaret vet bara du...
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT