Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påbörjad 2006...kanske inte helt klar, men... Det första sättet: Rusa fram och krama så hårt och länge att det hinner gå ett helt liv innan jag släpper. Det andra sättet.: Bara ställa mig rakt upp och ner på golvet och skrika faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!


Det första steget...


Om längtan är första steget
Har jag redan
Lärt mig gå
Om att uttala denna längtan
Är nästa steg
Är jag redan på väg

Det finns så mycket jag vill säga
Som aldrig blir sagt
Finns så mycket jag vill göra
Som aldrig blir gjort
Och jag önskar
Att jag hade
Gjort mer

Jag önskar
Att jag utan att känna skuld
Utan att känna tvekan
Kunde säga
Alla saker jag vill
Till dig
Till alla
Och ingenting
Blev någonsin
Fel igen

Jag önskar
Att ditt nästa steg
Är första steget
Du tar
Mot min famn
Till mig...



TT

(c) 2006/2011




Fri vers av TT
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-04 15:26



Bookmark and Share


  wildah
Det här känns, alla texter för övrigt också som du skriver!
2011-07-08

  Ninananonia VIP
Ja...gillade särskilt ingressen i din dikt..
Det är en vacker önskan... :)
2011-07-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorgligt vacker. Mycket fin. =)
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT