Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag smyger mig tyst fram till dig

och börjar att viska kärleksfulla ord i ditt öra
som jag tror att du bara vill höra
då jag bara vill att du ska älska mig för den jag är
Ja, den som älskar dig så otroligt mycket och håller dig
så otroligt kär

Ja, jag smyger mig tyst fram till dig, där du ligger så sött och bara sover
som en liten ängel i sängen
Och då jag bara ger dig en liten puss på ena kinden samtidigt som jag bara smakar av dina nu så beska andetag
Så tyst så säger jag bara för mig själv
Du bör nog borsta tänderna när du vaknar upp eller åtminstone
ta en minttablett
Hi Hi
Sedan så, säger jag
Jag sticker till jobbet nu min älskling!
Och tack för den så goda pussen på kinden
Ja, den bör räcka hela dagen tills vi bara träffas lite senare i eftermiddag

När man bara älskar någon, så försöker man visa det med mycket tillgivenhet och respekt
för som ni säkert redan vet så bor vi alla här tillsammans på denna planet
i våran egen lilla verklighet….

Ken Cassel
4/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 20:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Hi,hi! :) Så sött och omtänksamt... :) Du har ett hjärta av guld..Ken!
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel