Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inga i hela livet att ty dig till

då alla släktingar och vänner bara har försvunnit i tomma intet
och är numera bara ett minne blott
Så endast minnena finns kvar efter dem
Och i ditt i hjärta så är det de minnena som du nu helst bara spar på
För det är de minnena, som alltid får dig att må så bra
över att du fortfarandes är levandes
och vid god vigör!
Vilket de nu, kanske inte är!
Jo, för som det sig bara som oftast bör, när minnena bara påminner en
om en massa gamla historier
så tänker man tillbaka på en och annan god vän
En god vän som man bara älskar i sitt inre, då man bara tutar och kör

Du har inga i hela livet att ty dig till, längre
That´s life många gånger
But, what to do?!
Cirkulera!!!
Var stark
Ge ditt avtramp...

Ken Cassel
4/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 23:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
: Starkt... Tycker om dina berörande tankeväckande ord..
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel