Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatumusik i ny tappning



De står i gathörnen och spelar
framför dem ligger ett öppet gittarfodral
där slängs olika mynt.

Då mynten är på väg försvinna
står där nu i stället en

kortdragare




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson