Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

i dina armar behöver jag aldrig längta

mig bort

varma läppar i mörkret

leder mig

hem

solkyssta klippor om dagen

värmer min kind

glittrande hav är min kompass

hem

till dina armar

där jag hör hemma




Fri vers av Hélène
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-05 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn