Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom


sången om friheten svävar narrativt i en fonetisk målning

kring livets blygrå tyngd


goethes faust spränger den gröna illusionens vaggande lugn



en naken kvinna målar själens väggar svarta


tar min hand och leder mig i en tät hemlighet genom natten















Fri vers av D S
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S