http://www.youtube.com/watch?v=-tiCO1t8HFA
   - för att inte hinna allt - men framför allt för att missförstås.... av det som är viktigt.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=-tiCO1t8HFA
   - för att inte hinna allt - men framför allt för att missförstås.... av det som är viktigt..



rädd

 

 

 

 

 

rädd

 

så in i hellregnande och kaskadöverflödande

oväderskänningars blixtvarningars mäktighet

 

räcker med en enda minsta

 

hmm

 

 

 

med

tryckhot och knäfallande krälande

i slem smuts och sörja

 

börjar jag mina våndords nerfärd

i hundraåttio blås

 

går i lås

när du så ler

 

efterlåt

 

 

och jag fäller mig själv 

i välgjorda våndors verklighet

i egenskap av eget gap

 

det stora svarta hålets hot

 

jag så gärna gräver

 

 

 

med tvångskomprimerad

tillitsavtvingande tålamodstärande

 

tvetydig förtvivlan

 

(man lämnar inga säkra vägar in

och dina hmm är mina sista stenar

i den flod

jag låter forsa vilt)

 

 

jag lämnar sakta men medvetet

den förestående tid

för andras välbefinnandes skull

 

jag lämnar skulden därhän och

alla tidigare tvivel

 

(nya korsningar borde ha gatlysen

innan trafiken släpps på)

 

rädd

att kväva dig av mina egoistiska behov

att alltid

 

 

ösa ösa ösa

 

 

 

båten jag seglar med

bråten jag släpar på

låten jag förseglar med

 

 

förseglar min värld

med tysta bojor för ditt hjärtas skull

att aldrig tvingas dämpa rytmen

 

jag ber dig och frågar

enkelt

 

http://www.youtube.com/watch?v=-tiCO1t8HFA

 

 

 

 

allt

för att lindra din plåga

din tvekan

 

frågar jag

och låter dig leva utan tvingande svar

 

din egen hemliga värld

(rör jag ej)

 

 

därför är jag tyst

 

 

 

ibland

 

 

ibland

 

 

för det finns en ek

finns en kulle

och det finns ett land

 

där ingen rädsla tär

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 142 gånger
Publicerad 2011-07-05 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri