Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jo jag har sett..




ge trefallt åter

 

 

 

*

genom stenar ska vatten springa

 

dina respektfulla val

försvinnanade stora

 

i varje detalj

 

(en delad inköpt varas förpackning

i plast i papper

metall)

 

 

jag ser hur du lever

 

älven har lyssnat

 

modern är glad

igen

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-07-05 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri