Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

från Ingenstans till Här
från Här till Ingenstans

vartenda liv som levts
är på sätt och vis ogjort
men ändå har det fört oss
till den plats där vi nu är

på vägen från Ingenstans
till Någonstans




Fri vers av stenhur VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 06:10



Bookmark and Share


  walborg
Fint att tänka sig att Något Är och Något Finns och att det finns en Plats för detta ...
2011-07-09

    ej medlem längre
Tänk om vägen är en cirkel? Oavsett hur den ser ut, så är det bortom vår förmåga att greppa det.

Dina filosofiska - eller kanske teologiska - ord är intressanta och väcker många tankar i mig . . .
2011-07-08

  Maj-Lis VIP
Ja, man kan undra varifrån ...och vart.
2011-07-06

    ej medlem längre
En underfundig fundering över varifrån och vart.
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP