Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtryckt

Ensam, omringad.

 

Förtvivlat skrikande

utan ord. 

 

Sedd men osynlig.

 

Fri utan makt

att röra

dröm.

 

Lögner för att

tillfredställa

rutten

omtanke.

 

Svävar fritt

fast på

räls




Fri vers av Johnjohn
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-06 11:10



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Sedd, men osynlig!
Ont!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn