Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag kommer alltid att tänka på dej med glädje...precis som du är...


Jag undrar...


Jag undrar
Om inte dina händer
Är lite större
Än vad jag tror
Att andra har

Jag undrar
Om inte ditt mörka hår
Är lite tjockare
Ditt huvud
Lite större
Än vad jag sett
Att andra har

Jag undrar om din röst
Inte var lite behagligare
Lite mjukare
Än någon annan röst
Jag hört

Jag undrar
Om inte vi hade likadana en gång
Inte samma
Inte för oss
Men glänsande och lika

Jag undrar
Om jag inte vet
Att dina ögon
Är de vackraste ögonen
Bara de kunde
Se mig någon gång i livet

Jag undrar om inte dina ord
Berörde mig mer
Än någon annans ord
Någonsin gjort
Eller kommer att göra

Min vän
Min älskade

Jag undrar

Om jag inte

Tycker väldigt mycket om dig…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-06 14:22



Bookmark and Share


  wildah
Så vackert och ömt :-)
2011-07-08

  Angeldust
Vackert innerligt och djupt.
2011-07-07

  M_Franke
Vacker, du lyfter kärlek till en helt annan dimension med dina texter
2011-07-06

  Ninananonia VIP
:) Så fin...

ja ja undrar var du får alla fina tankar ifrån...

jag undrar hur det kan komma sig att du skapar poesi som berör så djupt.. :)

Mycket vacker poesi.. :)
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT