Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg hem

när nätter faller

vandrar kvällskylda kroppar tätt intill

rosiga kinder under gatlyktors sken

barfota genom en älskad stad

över parkens fuktiga gräs

och gatans ljumma vita sträck

en hand i en annan

 

när nätter faller

älskar jag dig som mest




Fri vers av Hélène
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn