Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glad afton


Grillkväll på vårt fina frälsis i Ystad i kväll

Ja det är sommar det är torsdag,
så följ med mej för det ska grillas
på frälsis i kväll,

kören är laddad med dragspel
gitarrer och till himmlen vår gud
dom spelar och sjuger i sin vackraste
ton,

i grillen det fräser och virvlar
liksom i alla hjärtan av glöd,
ja här fröjdas vi alla vid gemenskapens
bord,en så kär gammal tradition,

här vävas små minnen
liksom pärlor i varje hjärta
så ömt, där brusar sången
till livet ja allt vad vi drömt
I en glädje så säll,

det är sommar det är
torsdag alla samlas i glädje för
det ska grillas på frälsis
i kväll.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 652 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-07-07 08:39



Bookmark and Share


  louisegirl
Härligt och glatt!
Fint skaldat!
2014-03-31

  Vici
Det är bara att instämma i kören;-)
Trodde väl inte riktigt att man skulle längta
till "frälsis", men oj vad man vill dit nu...

Härligt skrivet!:-)
2011-09-19

  ExtraordinaryMe
Glatt och mysigt!
2011-08-13

    Bodil Sandberg
Man kan fråga sig hur du egentligen bär dig åt..alltid skapar du bilder som bara faller rakt in i sinnet och sluter stämningen till maxis..jag blir så berörd av denna fina grilldoftande goda varma anda och tror att du får allt ta och bjuda mig nästa gång !☼ gör du det?bra!☼**))

applaus helt underbart vackert kära vän!!kraaaaaaam!!!
2011-07-18

  Linda CH VIP
Jag kan höra musiken, känna glädjen och doften från grillen. En härlig text!
2011-07-13

  Elaine.S VIP
Tro, glädje och vardagsliv fint berättat
2011-07-12

  Anna*
Det är säkert väldigt uppskattat och trevligt! Fint skrivet!
2011-07-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Känner den fina stämningen ända hit
2011-07-08

  Maria T
Jag känner doften från
grillen och hör sången
och musiken från
frälsis
2011-07-08

    Gunnel Pöntinen
ja, det låter bekant, även i mina kretsar! Gunnel P.
2011-07-08

    ej medlem längre
Jag instämmer i övriga kommentarer, låter som en gudabenådad kväll!
2011-07-07

    Maria Malm
Låter som en trevlig och mysig tradition.
2011-07-07

    Maria Malm
Låter som en trevlig och mysig tradition.
2011-07-07

  Bibbi VIP
Helt underbart och jag önskar en riktigt fin kväll!
2011-07-07

  anits VIP
Låter härligt och som en trevlig
traditon, ha en riktigt skön kväll
2011-07-07

  Anya VIP
Låter härligt och trevligt. Låter som om det inte kan misslyckas utan kommer att bli en strålande kväll. Ha det gott!
2011-07-07

  Emme VIP
Mysigt :-) och fint skrivet som alltid :-)
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol