Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista andetaget

en liten möjlighet

att hålla huvudet över ytan

se dig en sista gång

genomdränkta ögons tårar

ropa ditt namn

en sista gång

med vatten i lungorna

använda den sista kraften

till att sparka tung kropp

ovanför ytan

en sista gång

innan ditt grepp hårdnar

och vattenfyllt andetag

blir mitt sista

 




Fri vers av Hélène
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-07 11:02



Bookmark and Share


  Mow Dean
tunga rader...
mkt bra beskrivet.
tack.

håll ut.
2012-01-12

  PPQ
sorglig men vacker
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn