Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en forsättning på Hon; soon to be knullad pingla


Hon; biter kinden blodig av kärlek



Vit bomull, bär hennes kropp
den är tömd
döv
flådd och förbrukad
Brukad av händer
tunga och svans

Du slickade henne mothårs
begravde vita springare
i ett blödande sår

Biter hårt i kinden för att se om jag lever, fumlar
Slår fotoramens lilla, till golvet. Ber i tystnad
Momma's out for tonight


Du kastar ben åt sidan
torkar svett ur panna
Spottar resterna av hennes namn
åt någon annan

Ligger orörlig, tänker på Bobby - and Bobby loves me
Du sa att jag var vacker
Jag sa - jag är din, får jag kalla dig för han
som står med snirkliga bokstäver på det
urindoftande kaklet?


Knän mot haka
sväljer natten
stänger locken
Hon kan inget annat
än att vända ryggen
Drar lögn över huvud
klär gåvor som aldrig gavs
små små pärlor
på kroppen som bultar
fördjäves

Släpper taget om kinden, taget om Bobby


Plockar bladen
ifrån den där rosen
De som föll från en stjärnklar himmel

direkt ner i graven













Fri vers av Baystream
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-07 14:32



Bookmark and Share


  Anna*
Du har en mycket speciell stil som skildrar det utsatta, det nakna på ett berörande sätt.
2011-07-18

  blaite
Knän mot haka sväljer natten. Shit vilken skön text. Gillas a lot
2011-07-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt stark. Väldigt bra. =)
2011-07-07

    Herr Ångest
Lika bra som den förra... Man kan liksom ta på känslorna, mer behöver nog inte sägas.. *applåd*
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream