Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en redigerad historia ifrån arkivet


Pelle och Erik var tvillingar!

Och Pelle ägde en gammal eländig båt och ödet ville sig så
att Eriks fru dog samma dag
som Pelles båt bara sjönk.
Några dagar senare träffade Pelle en gammal tant som trodde att han var Erik.

Så ledsamt att höra om din förlust, säger hon

Pelle trodde att hon menade båten och svarade; Nja
Faktiskt så är jag bara glad över att ha blivit av med henne eftersom hon var ju ändå ganska så genomrutten ifrån dag ett.
Underdelen var ju fullständigt slut och hon luktade som en gammal fisk.
Och hon läckte hela tiden som ett såll eftersom hon hade en stor spricka där bak
och ett ganska så stort hål där framme
Och varje gång som jag bara använde henne, så blev hålen bara
större och större.
Ja, jag utgår ifrån att det som tog knäcken på henne, var när jag bara hyrde ut henne
till fyra killar som bara ville ha det lite kul.
Jo, för idioterna försökte alla att komma in i henne samtidigt, så hon bara sprack på mitten.
Men det är ju inte hela världens undergång.
Ja, jag får väl börja kolla i annonserna för att bara hitta mig en ny…

Ken Cassel
7/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 20:47



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ny för mig, passar för en stand-up skulle jag tro!
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel