Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon; beskyddande revben visar tänder



Iskallt silver
smeker min hand
Jag smakar kyssar och cigaretter
Möter den där blicken
som målat svarta stränder
på kinder jag inte känner
igen
Hon är så mager
anorexia på livet
Som om varenda ett
utav de där vita benen
visar tänder
Målar horor
över en hungrig mun
Plutar förgäves
Skakar på huvudet
Viftar med stålet
Hon är berusad, jag vet
Visar henne min handled
Va fan ska du göra nu, va! VA!
Vad kan du göra?


Vinglar till
Någon bankar på dörren

Iskallt silver
Hon vill vara vacker
Jag kan måla röda armband
i hennes namn
för henne
till henne

Ställer tusen frågor i hennes blick
Jag sa, tycker du jag är vacker?
Ögon i givakt, plötsligt klara
ett hölje utav blankt
Hon försvinner ur sikte
Jag hör hur hon skriker
Anorexia på livet



Jag kramar hårt om porslinssitsen









Fri vers av Baystream
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-08 09:51



Bookmark and Share


  Anna*
Oj, så starkt och vasst skrivet med en ömsint underton!
2011-07-18

  blaite
Så starkt å aggressivt. Är det du
2011-07-08

  Dilsewat
Även denna, svart kallt och rött samtidigt!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream