Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...får jag någonsin veta...du luktade så gott..men...?


Hur smakar du...?


Jag undrar ibland
Hur du smakar
Om du smakar
Så gott
Som du ser ut...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 300 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-07-08 15:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ja man blir lite nyfiken... :)
2011-07-10

  Magnus P.
Riktigt härlig text!
2011-07-09

  wildah
Ha, ha ja det är ju en fråga också ;-)
2011-07-08

  M_Franke
Så få rader, så mkt känsla
Känner både kärlek och sensualitet
2011-07-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell och vacker i sin undran. =)
2011-07-08

  Rise Little One
Smakar det så kostar det :) men du är väl villig att offra dig ;)
2011-07-08

  sangel
Sensuellt så det heter duga
2011-07-08

    Max Poisé
Oftast...gör det det..så länge vitlökspajen inte nyligen intogs...
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT