Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Per Petuum mobile

Per Petuum
petade på en mobil

Mobilen petade tillbaka
på Per Petuum
Det var omöjligt
enligt fysikens lagar

men Per Petuum
petade på
och mobilen
likaså




Fri vers av stenhur VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-08 21:31



Bookmark and Share


  walborg
Helt underbart att läsa denna härliga absurditet.
2011-07-09

    ej medlem längre
Jag visste väl att evighetsmaskinen var möjlig!

Men att det skulle behövas en mobil, där gick jag bet . . . :-)
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP