Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän till mig sade ...


"Älmhult är bäst ... näe

En stol ute vid Älmhultsvägen
Där kan man sitta i olika lägen

Käka en filé
Se på Carl von Linné

Ja, det är nästan så man blir självmordsbenägen"




Bunden vers (Limerick) av Black Bird
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-08 22:20



Bookmark and Share


    Vico
haha, lite komisk måste jag säg ;P
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird