Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Du lilla varelse, du lilla kropp.
Du har närt mitt hjärta, givit min själ hopp.

Vid din sida är ondska små droppar hundpiss, i en annars så vit värld.
Med dig i ögonfånget är världen en vacker plats.




Fri vers av Jakob Hellström
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-07-15 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Hellström