Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plast

Plast.
Kalmar stad, en kyrkogård för kasserade ting.
Människor springer över varandra för att få känna något.
Kvinnor, män, barn, fötter, lår, någonstans kanske en tår.
Kalmar stad, en kyrkogård för kasserade ting.




Fri vers av Jakob Hellström
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-12 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Hellström