Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett exx tankar

Den som är lierad med nån man känner
vill man gärna räkna in som en av ens vänner

men ett ex som omnämns i släkten
är mera sällan en perfekt en

För även om syster och bror har haft flera
var de såna man helst ville tolerera

men den som passerat datumet bäst före
för den vill man inte ge många öre

och nu när de inte längre hör till
så kan man tycka och säga precis vad man vill

När du ingår i intima relationer
så betänk det kan bli taskiga vibrationer

och när du har genomlevt himmelsblå drömmarna
så blir du nog grundligt synad i sömmarna

För du vill nog inte som eftermäle ha
att dom säger Vad var det jag sa




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP