Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

London Bridge


När din vigselring har rivit upp min hud
har dina händer redan varit överallt på mig

så sen när du tvättar av allt blod i sjön

kan jag bara blunda.


Ignorera hur dött solen stirrar på mig nu.


fast jag vet att det kommer
stå om barn som dör i morgondagens tidning.


Också.


)Och innan jag somnar tror jag du väser fram:

- De som begår självmord


får de en lyckligare död?(




Fri vers av feber
Läst 362 gånger
Publicerad 2011-07-09 19:53



Bookmark and Share


  cilax VIP
Wow! tycker mycket om dikten. Mörkt och vackert
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber